Over ons

Kledingreparatie en stomerij LRC biedt kledingreparatie en stomerij diensten in Utrecht. Van het inkorten van uw pantalon of jurk tot het repareren van leer of suède, van het reinigen van uw colbert tot het reinigen van uw gordijn of galajurk. Voor alle diensten kunt u terecht bij Kledingreparatie en stomerij LRC in Utrecht. Met 35 jaar ervaring word u professioneel geholpen en geadviseerd. Bij ons kunt u zowel als particulier als winkelier terecht voor al uw kledingherstel en andere werkzaamheden. 

Kledingreparatie en stomerij LRC is gevestigd in Utrecht Leidsche Rijn, dankzij onze specialistische apparatuur en ruime ervaring voeren wij alle werkzaamheden in eigen huis uit. Wassen of naaien, kledingreparatie of stomerij diensten, Kledingreparatie en stomerij LRC heeft alles in eigen huis om u verder te helpen. Kom gerust langs en ervaar het verschil!

Bent u opzoek naar de beste service Kledingreparatie en stomerij in Utrecht Leidsche Rijn? Zoek dan niet verder! Met 35 jaar ervaring heeft Kledingreparatie en stomerij LRC de benodigde ervaring, specialistische apparatuur en kennis om u van de juiste service te voorzien.

Het Leidsche Rijn Centrum in Utrecht is goed bereikbaar met OV, auto of fiets. Er zijn voldoende parkeergelegenheden in de buurt.